GSchool

Като част от нашата мисия да промотираме силата на дизайна да променя животът ни към по-добро, създадохме G-school. Целта ни е да предложим разнообразни практически, образователни и преживелищни формати, които да помогнат на повече хора да използват и разширяват своите умения за дизайн и иновации. В момента предлагаме избор от три различни формата.

Научи повече

DProgram

DProgram е дизайн програмата на Генератор, която предлага ненатрапчив момент на културно просветление и лично запознанство с представители на творческия сектор от България и света. Техният труд и постижения са повод за вдъхновение и мотивация за развитие и промяна на средата към по-качествена чрез личен принос, сътрудничества, лансиране на нови подходи, технологии и услуги.

Научи повече

CLab

CLAB събира и развива проекти и инициативи, които се фокусират върху социални каузи и предизвикателства. Това са идеи, които подобряват средата ни и използват общата цел и енергия като ресурс за качествена промяна. Мотивират ни принципите на радикална колаборация и разнообразие на гледни точки, както и нуждата да поставяме себе си и околните в позицията на участващи.

Научи повече