Creative MeetUp #4 | Техники и тактики за успешни разговори

20

Ноев '18

18:30 - 20:00 ч.


Ключовите разговори с високи залози ни фрустрират, ако нямаме предишен и богат опит с тях. Налага се да ги водим често с клиенти, партньори и дори с приятели и семейство.

Как човек с дългогодишен опит в продажбите може да ни помогне да станем по-добри комуникатори в разговори, чиито изход ни е важен?

Заповядайте на 4-тото издание на нашия meetup, за да разберете. Ето част от въпросите, по които Силвия, нашият гост-лектор, ще сподели опит:
• Как да отстоим цената си за предлаганата от над услуга?
• Как да слушаме активно потенциалния клиент или партньор, за да
разберем от какво има нужда? Типични реакции, които ни пречат да
слушаме активно. Как да ги разпознаваме и контролираме?
• Какви типове поведение можем да очакваме по време на среща и
начини, по които да се справим с тях?
• Защо е критично да създадем типови документи като договор,
оферта, анекс и др. и да използваме активно?
• Какви са задължитекните елементи на офертата и как да я
оформим?
Бъдете готови с вашите въпроси. Нашите срещи са повече дискусии отколкото лекции.
Входът е свободен.

**За нашия гост**
Силвия Сердарова има повече от 10+ години опит в преговори и продажби и в момента е Мениджър Продажби FMCG във DS Smith Bulgaria. Харесва разнообразието в работата си и приема с удоволствие предизвикателствата на всеки нов проект.

Какво представлява Creative Meetup Sofia?

Формат, който предоставя възможност на създатели на творчески продукт или услуга и хора от творческата общност да се срещат и обменят опит за своите предизвикателства, уроци и идеи.

–> провежда се веднъж месечно в Генератор –> отворено е за всеки –> води се по предварително зададена тема, а идеите за темите се събират от членовете на групата –> канят се гост-лектори, които да обогатяват съдържанието –> модератори на групата са Studio Komplekt и Ina Toncheva

Входът е свободен, но за целите на организацията на простраството и ваше удобство, молим да се регистрирате предварително на: –> https://www.meetup.com/Creative-Meetup-Sofia/events/256173532/


Сподели