HOW TO: design the employee experience?

06

Юни '18

10:00 - 17:00 ч.

ДВУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ - НОВИ ДАТИ


Как да използваме Дизайн Мисленето в сферата на човешките ресурси?

Какъв е дизайнът на преживяването на хората в компанията ви? Как дизайнът може да ви помогне в привличането и ангажирането на хора?

---------

Дизайн Мисленето навлиза все по-активно в стратегическото управление на компаниите. Този интензивен 2-дневен курс, ще ви запознае с най-новите познания и най-добрите практики на Дизайн Мисленето за създаване на допълнителна стойност в управлението на човешките ресурси.
Фокусът на това обучение е върху основните принципи и ключовите инструменти необходими за прилагане на иновативен подход в HR.
Обучението е изцяло практично насочено и ще се изпробват инструменти, като
Stakeholder Mapping, Personas, Employee Journey Mapping (Employee’s Insights), Service Scenario Mapping, Brainstorming и Prototyping.
Целта ни е да ви подкрепим в стремежът ви за създаване на пълноценно и изпълнено със смисъл преживяване на служителите в компанията ви.

Предизвикателството с което ще работим е : Милениали на работа. (Millenials at work) Ще иновираме и създаваме дизайн решения за пълноценно преживяване на Милениалите в работния процес.


ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ?

Всеки, който се интересува от методите на Дизайн Мисленето и Дизайн на Услуги.
Иновативно настроени в работата си специалисти по човешки ресурси.
Мениджъри на екипи и проекти с новаторски дух.
Предприемачи.


КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

Инструменти за дизайн на услуги/преживявания. Практически опит в създаване на релевантни и иновативни решения.

ПРОГРАМА

ДЕН 1 ( 06/06)

9:00 - Начало
11:00- Въведение в Дизайн мисленето
13:00- Обяд
14:00- Persona Map
15:00- Customer Journey Map
17:00- Край

ДЕН 2 (07/06)

9:30- Дефиниране на причините за проблема ( Root Cause analysis)
11:00- Brainstorming
13:00- Обяд
4:00- Сценарий на решението ( service scenario ) и създаване на прототип
15:00- Презентация на финалните решения
17:00- Край

ВОДЕЩ

Владимир Цъклев е Continuous Improvement leader в една от най-големите мултинационални компании в България. Има дълъг опит в обучението, коучинга и консултирането в сферата на подобрението на процесите и Design Thinking. Владо е ръководил или участвал в множество проекти за трансформиране на организации, измерване на клиентската удовлетвореност и други. Владо се е обучавал при и в последствие е работил с екипът на DesignThinkers Academy. Провеждал е подобно обучение с DesignThinkers Academy Amsterdam в Румъния и е работил активно в процесите на въвждане на практиките на Дизайн Мислене в HR трансформацията на Coca-Cola Hellenic София.

HOW TO workshops е формат на Генератор, серия от обучения, които ще ви помагат да придобиете практични умения и да разширите знанията си, чрез използване на техники за дизайн и иновации, експериментални подходи и креативни методи. Как работи: Генератор създава, подбира и предлага разнообразни обучения, изнесени от избрани лектори, които влагат сърце и душа в своите теми и имат личен опит, който си струва да бъде споделен.

----------

ЦЕНА- 400лв.

За записвания и въпроси: 0888703777 или на мейл: [email protected]

Сподели