Дизайнът е с Ентусиазъм на квадрат

29

Ноев '18

19:00 - 21:00 ч.

Двама от водещите български графични дизайнери обединяват усилия. Брандинг агенцията Ентусиазъм прераства в Ентусиазъм на квадрат – Велина Мавродинова + Красен Кръстев.

Историята на студио Enthusiasm започва преди 15 години, а Велина Мавродинова е негов съосновател и двигател. Велина е лицето зад Ентусуазъм и работи с еднаква страст и старание по визуалните идентичности както на малки бизнеси и култури инициативи, така и за известни корпоративни марки. През годините студиото е отличавано с множесто престижни награди.

Новият партньор в Ентусиазъм Красен Кръстев е сред най-високо ценените български дизайн специалисти. Той се занимава с шрифтове и графична идентичност. Красен успява по фин аналитичен начин да усети контекста на всяко задание и да предложи категорично и отчетливо визуално решение.

Предстоят интересни времена за Ентусиазъм на квадрат.

Фотография: Николай Абаджиев
Имидж: Ентусиазъм на квадрат

Организатор: Studio Komplekt

ВХОД: свободен

>>>

ДИЗАЙНЪТ Е е серия от публични срещи с уважавани имена - новатори в дизайна. Чрез различни събития публиката има възможността да се запознае с важни етапи от развитието на дизайна, неговите забележителни революционери, съвременни приложения, смели и предизвикващи въображението експерименти, етични и устойчиви тенденции, предстоящи нововъведения и други. Сред гостите в предишните издания на DESIGN IS са британският дизайнер Даниел Чарни, едно от водещите световни дизайн студиа - холандците thonik, дизайнерът на автомобили Емануил Клисаров, студиото за продуктов и интериорен дизайн BIG GAME и Деян Суджич, директор на Дизайн музея в Лондон.

Сподели