МЕЛБА НА ЖИВО |||

10

Окт '18

18:30 - 21:00 ч.

На 10 октомври ви очакваме на третото издание на поредицата срещи на живо, посветени на актуални проекти от български дизайнери - МЕЛБА НА ЖИВО. Отново посрещаме трима гости, които идват от различни сфери на дизайна, за да представят своята история по важен и вълнуващ за тях нов проект. Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки.

Участници в третото издание на събитието са:
- Деси Баева / илюстрация / Лондон
- Николай Пачев / моден дизайн, стайлинг, модна журналистика / София
- Христо Петков / Stinky Socks / София
https://melba.bg/blog/artist/stinky-socks/

МЕЛБА се организира съвместно с Fashion Days, шопинг дестинацията за всички влюбени в модата и добрия стил

ВХОД СВОБОДЕН.
МЕЛБА НА ЖИВО е част от инициативите за дизайн Melba Design Initiatives на Studio Komplekt Срещите са продължение на лансирания в края на 2017 г. от Студио Комплект в партньорство с NEXT-DC и Столична Програма Култура динамичен архив за български дизайн МЕЛБА | melba.bg.

В МЕЛБА НА ЖИВО се представят актуални и забележителни със своя подход проекти от местни герои на дизайна. Споделя се опит относно реализацията им, като основен фокус са идеите, детайлите и процесите, които стоят зад всеки един от тях. Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки.

Подобно на онлайн архива МЕЛБА, събитието залага на качественото и преднамерено смесване на сферите на дизайна и съвкупността от силни идеи с потенциал да променят и развиват средата към по-добро. Друга важна характеристика на представяните проекти е тяхната актуалност и скорошна реализация.

Гости в първите две издания на МЕЛБА НА ЖИВО:

__ Галя Дзаннато oт SKLADA и N8 (Продукция Пинг Понг)
__ Венелин Шурелов (Abecedarium Bulgaricum)
__ NEXT-DC (Pocket Science)
__ Neli Mitewa Ivan Asen | КОНЦЕПТУАЛЕН ДИЗАЙН – (не)възможна мисия?
__ Kostadin Kokalanov | ДИЗАЙН НА КОРИЦИ
__ Four Plus | Новото детско отделение Пирогов

Сподели