Мелба на живо №4

11

Дек '18

18:30 - 20:30 ч.


🍨 На 11 декември от 18:30 часа ви очакваме на четвъртото издание на поредицата срещи на живо, посветени на актуални проекти от български дизайнери - МЕЛБА НА ЖИВО. Отново посрещаме трима гости, които идват от различни сфери на дизайна, за да представят своята история по важен и вълнуващ за тях нов проект.

За МЕЛБА НА ЖИВО 4 сме поканили:

Rositsa Raleva, илюстратор – представя работата си като илюстратор на плакати и книги.

Светослав Симов, основател на студиото за създаване на шрифтове Fontfabric Type Foundry – гостува по повод 10-годишнината на компанията.

Арх. Мария Балева от FUNKT ARCHITECTS, студио за архитектура и дизайн – разказва за един от най-новите им проекти - заведението Компанията.

МЕЛБА се организира съвместно с Fashion Days, шопинг дестинацията за всички влюбени в модата и добрия стил.

ВХОД СВОБОДЕН.

🍨МЕЛБА НА ЖИВО е част от инициативите за дизайн Melba Design Initiatives на Studio Komplekt. Срещите са продължение на лансирания в края на 2017 г. от Студио Комплект в партньорство с NEXT-DC и Столична Програма Култура динамичен архив за български дизайн МЕЛБА | melba.bg.

В МЕЛБА НА ЖИВО се представят актуални и забележителни със своя подход проекти от местни герои на дизайна. Споделя се опит относно реализацията им, като основен фокус са идеите, детайлите и процесите, които стоят зад всеки един от тях. Изчерпателни, откровени и различни, тези визуални разговори са източник на вдъхновение за всеки.

Подобно на онлайн архива МЕЛБА, събитието залага на качественото и преднамерено смесване на сферите на дизайна и съвкупността от силни идеи с потенциал да променят и развиват средата към по-добро. Друга важна характеристика на представяните проекти е тяхната актуалност и скорошна реализация.

Гости в първите три издания на МЕЛБА НА ЖИВО:

__ Галя Дзаннато oт SKLADA и N8
__ Венелин Шурелов
__ NEXT-DC
__ Neli Mitewa Ivan Asen
__ Kostadin Kokalanov
__ Four Plus
__ Деси Баева
__ Николай Пачев
__ Христо Петков


Сподели