5 подгряващи въпроса с Ина Тончева

16

Фев '19

10:00 - 15:00 ч.

Eдин от най-редовните ни и вдъхновяващи лектори - Ина Тончева превзема програмата в Генератор с два практически курса, предназначени към начинаещи творци и млади предприемачи с желание да започнат или разширят своя бизнес. Два повода за мотивация, обмяна на знание и полезни запознанства с хора от творческия сектор. ✌️


Как да продаваме творчески продукт и Дигитален маркетинг за творчески продукт


За да подгреем, попитахме Ина 5 бързи въпорса по повод предостящите й класове. 1/ Какво те мотивира да помагаш на творци?


Творческият бизнес ми е интересен, доставя ми удоволствие. Харесва ми да пренасям знанията и опита си от технологичния свят в този на творците. Това разширява моите собствени хоризонти. Аз самата съм хибрид – имам сайт за изкуство за стена и стартираща компания за дигитален маркетинг.2/ Твоите топ 3 маркетинг гурута?


В контекста на творческия бизнес и услуги в момента следя няколко много интересни личности. Ето 2 практични материала и едно интервю с Caterina Fake - творец и предприемач, на която дълбоко се възхищавам.


How much to charge by Fabienne Fredrickson, founder of boldheart.com


10 Instagram Secret Weapons by Beth Kirby, founder of localmilkblog.com


Интервю с Caterina Fake, творец и предприемач с голям размах3/ 3те въпроса, за които творците най-често търсят твоята помощ?


Как да ценообразувам продукта или услугата си?


С кой пазар да започна – българския или глобалния?


Как да подредя и приоритизирам всичките си идеи?4/ Ще отговориш ли на тези въпроси в предстоящите 2 класа?


Да.5/ 3 български творчески марки, които би дала за пример.


Stinky Socks


Tote Pote


AakashaСподели