Creative MeetUp #3 | счетоводни съвети

27

Сеп '18

18:30 - 20:00 ч.

Счетоводни съвети за творци предприемачи с Мариела Илиева

Заповядайте на третата среща от формата Creative Meetup Sofia. Ще ни гостува Мариела Илиева, съосновател и изпълнителен директор на счетоводна къща Saldo.bg. Мариела ще разясни основни счетоводни въпроси и концепции свързани с нуждите на:

* самоосигуряващи се лица

* фирми

* как да изберем между двете

* какви осигуровки трябва да плащаме

* кога са ни необходими услугите на счетоводна къща и можем ли да си ги позволим

Ще запазим по-голямата част от срещата за въпроси от публиката, така че заповядайте с вашите.

За Мариела Илиева

Управлява своята счетоводна къща Saldo.bg и е ментор на голям брой стартиращи компании в България. От повече от 10 години се занимава със счетоводство, а опитът, натрупан до момента и помага в работата със стартиращи и вече развити бизнеси в различни сфери на дейност.

Какво представлява Creative Meetup Sofia?

Формат, който предоставя възможност на създатели на творчески продукт или услуга и хора от творческата общност да се срещат и обменят опит за своите предизвикателства, уроци и идеи.

–> провежда се веднъж месечно в Генератор –> отворено е за всеки –> води се по предварително зададена тема, а идеите за темите се събират от членовете на групата –> канят се гост-лектори, които да обогатяват съдържанието –> модератори на групата са Studio Komplekt и Ina Toncheva

Входът е свободен, но за целите на организацията на простраството и ваше удобство, молим да се регистрирате предварително на: –>
https://www.meetup.com/Creative-Meetup-Sofia/events/254410617/?isFirstPublish=true

Сподели